Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، «علی باقرزاده» در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ممکن است آماده سازی این بخش به امسال نرسد، اما تلاش می‌شود سال آینده از آن استفاده شود، اظهار داشت: اکنون میزان فروش کتاب‌های درسی در شهرستان‌ها در حال بررسی است تا خانواده‌هایی که به دلیل مشکلات معیشتی و یا تعداد فرزندان دانش آموز، امکان خرید کتاب ندارند شناسایی شده و هزینه کتاب‌های آنها تأمین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تصریح کرد: با راه اندازی این بخش در سامانه، خیرین می‌توانند دانش آموزان در شهرستان‌ها و استان‌های مورد نظر را انتخاب کرده و هزینه کتاب آنها را واریز کنند.

باقرزاده افزود: اکنون مجموع دانش آموزان آسیب پذیر در قالب گروه‌هایی از جمله تحت سرپرست مادر، دچار معلولیت جسمی، روستاییان، عشایر و اتباع خارجی سازمان دهی شده‌اند تا مبلغی از هزینه کتاب‌های درسی آنها از طریق خیرین پرداخت شود.

وی با بیان اینکه با این اقدام خیرین مطمئن می‌شوند که پول آنها صرف کتاب برای دانش آموزان منطقه مورد نظر آنها می‌شود، عنوان کرد: همچنین جلساتی با کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شده تا بخشی از هزینه کتاب‌های درسی دانش آموزان نیازمند از طریق این نهاد و بخشی هم در قالب تخفیف توسط سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی پرداخت شود.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تصریح کرد: امسال مبلغ هشت میلیارد تومان برای خرید کتاب‌های درسی دانش آموزان مناطق محروم در استان‌ها توزیع شده است که می‌توانند ۵۰ تا صد درصد تخفیف بدهند ضمن اینکه کتاب‌های درسی در تمامی دوره‌های تحصیلی در استان سیستان و بلوچستان رایگان توزیع می‌شود که حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد تا بتوانیم نرخ پوشش تحصیلی در این استان را افزایش دهیم.

باقرزاده یادآور شد: البته ممکن است در اطراف تهران نیز دانش آموزانی وجود داشته باشند که از ساکنان شهر زهدان وضعیت اقتصادی به مراتب بدتری داشته باشند. یکی از کارکردهای سامانه کتاب‌های درسی، هدفمند کردن حمایت‌ها است تا اگر دانش آموزانی در نقاط مختلف کشور مشکلات مالی عنصر تأثیرگذار در ثبت نام و یا ثبت نام نکردن آنها است، شناسایی و از آنها پشتیبانی شود.

** سامانه ثبت سفارش کتاب‌های درسی بار دیگر فعال می‌شود

باقرزاده اظهار داشت: مرحله اول ثبت نام اینترنتی کتاب‌های درسی ۲۰ فروردین تا ۲۰ خرداد انجام شد، اما از آنجا که برخی استان‌ها به دلیل اخلال در سامانه سناد (سامانه نام نویسی الکترونیکی دانش آموزان) موفق به ثبت سفارش کتب درسی نشدند، سامانه www.irtextbook.ir یا www.irtextbook.com مجدداً اول تا هفتم تیرماه باز می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۸ میلیون نفر برای سفارش اینترنتی کتاب‌های درسی اقدام کرده‌اند، تصریح کرد: بخش عمده ثبت نام‌ها انجام شده و حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد در برخی استان‌ها از جمله مناطق سیل زده باقی مانده است که می‌توانند از فرصت ایجاد شده برای ثبت نام استفاده کنند.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ادامه داد: همچنین سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی از اول مرداد تا ۱۵ شهریور فعال خواهد شد و بار دیگر امکان ویرایش اطلاعات و تکمیل ثبت نام وجود دارد؛ ضمن اینکه اگر محل تحصیل دانش آموزان جابجا شده باشد خانواده‌ها می‌توانند بدون پرداخت هزینه، محل تحصیل جدید فرزندان خود را انتخاب کرده و کتاب در مدرسه مورد نظر تحویل آنها می‌شود.

باقرزاده اضافه کرد: در رابطه با آن بخش از توزیع کتاب‌های درسی از طریق کتابفروشی ها (دوره اول متوسطه) نیز با وجود مقاومت‌ها، در تلاش هستیم تا سال آینده این دوره تحصیلی هم زیر پوشش سامانه یکپارچه ثبت سفارش اینترنتی قرار گیرد؛ زیرا از این طریق حدود ۱۵ تا ۱۷ درصد هزینه خانواده‌ها کاهش می‌یابد.

پیش از این نیز مدیر کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره روند فروش کتب درسی به خبرنگار ایرنا اعلام کرده بود که ثبت سفارش گروهی و انفرادی کتاب‌های درسی پایه دوم تا ششم دوره ابتدایی، پایه یازدهم و دوازدهم دوره دوم متوسطه و پایه هشتم و نهم دوره اول متوسطه ویژه دانش‌آموزان استعدادهای درخشان از ۲۰ فروردین تا ۲۰ خردادماه انجام می‌شود.

«احمدرضا امینی» همچنین گفته بود که سال تحصیلی ۹۹-۹۸ فروش و توزیع کتاب‌های درسی دوره ابتدایی و متوسطه دوم در شاخه‌های نظری، فنی و حرفه‌ای و کار دانش از طریق این سامانه انجام می‌شود؛ این در حالی است که سال گذشته کتاب‌های درسی شاخه نظری پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم رشته‌های ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی و معارف اسلامی از طریق کتابفروشی ها توزیع می‌شد که امسال فروش کتاب‌های این شاخه اینترنتی شده است.
به گفته امینی، سفارش اینترنتی کتاب‌های درسی دانش آموزان پایه اول دوره ابتدایی نیز از ۲۳ تیرماه تا پنجم شهریورماه انجام می‌شود و دانش آموزان پایه دهم دوره دوم متوسطه و پایه هفتم استعدادهای درخشان نیز از ۲۳ تیرماه تا ۱۶ شهریور فرصت دارند تا نسبت به سفارش اینترنتی کتاب‌های درسی خود اقدام کنند.
مدیر کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: برای اصلاح سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول تا ششم دوره ابتدایی، دوره دوم متوسطه (پایه دهم، یازدهم و دوازدهم)، پایه دهم، یازدهم و دوازدهم رشته معارف اسلامی و پایه هشتم و نهم کتاب‌های درسی تکمیلی دوره اول متوسطه ویژه دانش‌آموزان استعدادهای درخشان از اول مرداد تا ۱۶ شهریور در نظر گرفته شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانش آموزان کتاب و کتابخوانی وزارت آموزش و پرورش خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۸۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان

رئیس کمیته امداد شهرستان سراوان گفت: سال گذشته بیش از ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی برای دانش آموزان زیر پوشش کمیته امداد سراوان پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره)، شهرام رئیسی اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی برای دانش آموزان زیر پوشش کمیته امداد سراوان پرداخت شد.

رئیس کمیته امداد شهرستان سراوان افزود: در حال حاضر ۶ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد این شهرستان هستند که از این تعداد، پنج هزار و ۸۰۰ نفر دانش‌آموز و ۵۰۰ نفر نیز دانشجو هستند.

وی با بیان اینکه این قشر سالانه از خدمات و مستمری کمیته امداد بهره‌مند می‌شوند، افزود: از جمله خدمات امداد ویژه این قشر می‌توان به پرداخت کمک هزینه تحصیلی، توانمندسازی، مشاوره تحصیلی و دوره‌های آموزش تست‌زنی و آمادگی برای کنکور ویژه دانش‌آموزان زیر پوشش کمیته امداد اشاره کرد.

رئیسی با بیان اینکه ۱۴۰ نفر حامی معلم، حمایت از کودکان نیازمند شهرستان سراوان را برعهده دارند، ابراز کرد: تجلیل از معلمانی که حامی ایتام هستند در روز معلم، یکی از برنامه‌های کمیته امداد شهرستان سراوان خواهد بود.

کد خبر 749443

دیگر خبرها

  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • خلاقیت معلم مراغه‌ای در ایجاد نگرش مصرف بهینه آب
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود